Header

Ημερήσια Εκδρομή στο Πάρκο Δεινοσαύρων

Ιουλίου 10th, 2017 | Posted by Σύλλογος Αγάπη in Δραστηριότητες – Εκδηλώσεις - (Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ημερήσια Εκδρομή στο Πάρκο Δεινοσαύρων)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΓΑΠΗ»

Το Δ.Σ., το προσωπικό του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ» και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας για Ατομα με Αναπηρία,Νοητική Υστέρηση, ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο του Δεινοσαύριου Πάρκου (Γούρνες Πεδιάδος Ν. Ηρακλείου) κ. Καστρινάκη Βαγγέλη και τη ξεναγό κ. Περβολαράκη Βάλια, καθώς και όλη την ομάδα που εργάζεται στο πάρκο, οι οποίοι με μεγάλη χαρά, ευαισθησία, ευγένεια και υποδέχτηκαν στις 21 Ιουνίου, όλους τους ωφελούμενους του Κέντρου μας με τους συνοδούς τους, προκειμένου να ξεναγηθούν στον εκθεσιακό χώρο, στα πλαίσια της ημερήσιας εκδρομής που πραγματοποιήσαμε.
Οι ωφελούμενοι μας, είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στον τεράστιο αυτό χώρο συναντώντας ένα μεγάλο αριθμό δεινοσαύρων, όπου συνοδευόταν από κινήσεις και κραυγές, με αποτέλεσμα να αντιληφθούν όλοι το περιβάλλον που ζούσαν εκείνη την εποχή.

Ευχαριστούμε πολύ για τη ζεστή φιλοξενία και τη δωρεάν ξενάγηση.
Καλή Δύναμη στο έργο σας!

 

Πάρκο Δεινοσαύρων

Πάρκο Δεινοσαύρων

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΑΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ»

Ιουνίου 26th, 2017 | Posted by Σύλλογος Αγάπη in Δραστηριότητες – Εκδηλώσεις - (Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΑΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ»)

Παράσταση τη Θεατρικής Ομάδας «Ρεθεμνιώτικη Απόδραση» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρεθύμνου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/06 & ΠΕΜΠΤΗ 13/07/2017, ΩΡΑ 21.30 σε σκηνοθεσία Απόστολου Κουγιτάκη στο Θέατρο ΕΡΩΦΙΛΗ. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για οικονομική ενίσχυση στο Σύλλογο ΑΓΑΠΗ!

 

ΑΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ

 

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ιουνίου 19th, 2017 | Posted by Σύλλογος Αγάπη in Δραστηριότητες – Εκδηλώσεις - (Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ)

Ευχαριστήριο Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ»
Το Δ.Σ., το προσωπικό του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ» και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για ΑμεΑ, Νοητική Υστέρηση, ευχαριστούμε θερμά το Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου κ. Σπυρίδωνα Ραπτάκη, την καθηγήτρια κ.Ελένη Παπαδοπούλου, και ιδιαίτερα ευχαριστούμε τη φιλόλογο κ.Ελευθερία Πατσαχάκη-Φουρφουλάκη για την αξιέπαινη πρωτοβουλία της να ανεβάσει τη θεατρική παράσταση «Μικρός Πρίγκιπας».
Η παράσταση, με τέλειους ηθοποιούς, τα παιδιά του Μουσικού Γυμνασίου, μας ξαναθύμισε την αξία της φιλίας και της αγάπης, μας δίδαξε να αγαπάμε τον εαυτό μας και τους άλλους, για να είμαστε καλά, να έχουμε χαρά, ειρήνη και όποιο άλλο αγαθό δίνει η αγάπη.
Με οδηγό λοιπόν την αγάπη τα παιδιά αποφάσισαν να προσφέρουν βοήθεια στον συνάνθρωπο. Έτσι όλα τα έσοδα από τη παράσταση δόθηκαν στο Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ».

Σας ευχαριστούμε για τη σκέψη σας.
Σας ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι.

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Πασχαλινό Παζάρι & Bazaar Βιβλίου 2017

Μαρτίου 28th, 2017 | Posted by Σύλλογος Αγάπη in Δραστηριότητες – Εκδηλώσεις - (Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πασχαλινό Παζάρι & Bazaar Βιβλίου 2017)

2017 Easter Bazaar

Σας προσκαλούμε στο Πασχαλινό Παζάρι & Bazaar Βιβλίου που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ», στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων 4 Μαρτύρων στο Ρέθυμνο, την Πέμπτη 06 Απριλίου 2017 με δημιουργίες των ωφελουμένων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ και προσφορές φίλων.

Ωρες: 09:00-15:00
Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονονική ενίσχυση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ για Άτομα με αναπηρία του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ».

Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΣΥΛΛΟΓΟΥ »ΑΓΑΠΗ» 2016

Δεκεμβρίου 7th, 2016 | Posted by Σύλλογος Αγάπη in Δραστηριότητες – Εκδηλώσεις - (Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΣΥΛΛΟΓΟΥ »ΑΓΑΠΗ» 2016)

Σας προσκαλούμε στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ που θα πραγματοποιήσει και φέτος ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ», στον προαύλιο χώρο του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ Ρεθύμνου,  Πέμπτη 15 και Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 με δημιουργίες των ωφελουμένων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ και προσφορές φίλων.
Ωρες: 09:00-15:00

Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονονική ενίσχυση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ».

2016 Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

 

Ετήσια ψυχαγωγική εκδήλωση αφιερωμένη με Αγάπη στο Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ».

Σεπτεμβρίου 13th, 2016 | Posted by Σύλλογος Αγάπη in Δραστηριότητες – Εκδηλώσεις - (Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ετήσια ψυχαγωγική εκδήλωση αφιερωμένη με Αγάπη στο Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ».)

Τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016,
διοργανώνεται στο Δημοτικό Κήπο της πόλης μας
η ετήσια ψυχαγωγική εκδήλωση
αφιερωμένη με Αγάπη στο Σύλλογο «ΑΓΑΠΗ».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα
για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας
με την ευγενική συμμετοχή
του Ομίλου των Βρακοφόρων της Κρήτης

Έναρξη παιδικού προγράμματος 17.00
Πρόγραμμα ενηλίκων 20.30

Καλούμε τους συμπολίτες μας μικρούς και μεγάλους,
να αγκαλιάσουν και φέτος τη βραδιά της Αγάπης,
συμβάλλοντας στη συνέχιση του έργου που
ο Σύλλογος έχει ξεκινήσει από το 1987
κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες και
χρειάζονται Ιδιαίτερη Φροντίδα, Μαζί με ΑΓΑΠΗ.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν εξ ολοκλήρου,
στο Σύλλογο για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων
του Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία, Νοητική Υστέρηση.

Με την φροντίδα της GRECOTEL και του προσωπικού των ξενοδοχείων της στην Κρήτη

16efimerides-agapi

16prosklisi-agapi-engl

«Κρίση είναι θα περάσει»

Ιουνίου 10th, 2016 | Posted by Σύλλογος Αγάπη in Δραστηριότητες – Εκδηλώσεις - (Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Κρίση είναι θα περάσει»)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρεθύμνου και η Θεατρική Ομάδα «Ρεθεμνιώτικη Απόδραση» του Απόστολου Κουγιτάκη παρουσιάζουν την παράσταση «Κρίση είναι θα περάσει» την Κυριακή 12 και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 21:00 μ.μ. στο Σπίτι του Πολιτισμού.

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου «Αγάπη»

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας!Θεατρική παράσταση 2016

Πασχαλινό Παζάρι & Bazaar Βιβλίου

Απριλίου 14th, 2016 | Posted by Σύλλογος Αγάπη in Δραστηριότητες – Εκδηλώσεις - (Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πασχαλινό Παζάρι & Bazaar Βιβλίου)

Πασχαλινό Παζάρι & Bazaar ΒιβλίουΣας προσκαλούμε στο Πασχαλινό Παζάρι & Bazaar Βιβλίου που θα πραγματοποιήσει φέτος ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ», στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων 4 Μαρτύρων στο Ρέθυμνο, στις 21 Απριλίου 2016 με δημιουργίες των ωφελουμένων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ και προσφορές φίλων.
Ωρες: 09:00-18:00
Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονονική ενίσχυση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 2015

Δεκεμβρίου 9th, 2015 | Posted by Σύλλογος Αγάπη in Δραστηριότητες – Εκδηλώσεις - (Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 2015)

Σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που θα πραγματοποιήσει φέτος ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ», στην αίθουσα «Πατριάρχης Βαρθολομαίος Α’», η οποία βρίσκεται στην οδό Π. Μανουσάκη 3, δίπλα στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου της πόλεως Ρεθύμνης, στις 14,15 και 16 Δεκεμβρίου με δημιουργίες των ωφελουμένων του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ και προσφορές φίλων.
Ωρες: 09:00-14:00 & ΔΕ + ΤΡ : 18.00 – 20.00

Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονονική ενίσχυση του ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ».
Christmas Bazaar
Σας ευχαριστούμε!

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Δεκεμβρίου 2nd, 2015 | Posted by Σύλλογος Αγάπη in Ανακοινώσεις | Δραστηριότητες – Εκδηλώσεις - (Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ)

Ο Σύλλογος “ΑΓΑΠΗ” σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθυμνου, διοργανώνουν διημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ. Η διημερίδα θα διενεργηθεί Τρίτη 08 και Τετάρτη 09 Δεκεμβρίου 2015 και ώρες 18.00 – 21.00 στο χώρο “Σπίτι του Πολιτισμού” στο Ρέθυμνο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Διημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Διημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Πρόγραμμα Διημερίδας